Interieurrenovatie

Wij werken alles af van A TOT Z

Heeft je interieur nood aan meer dan een maatkast? Plan je een grondige renovatie van een leefruimte of je volledige woning?

Bij DC Interieur kan je terecht voor een complete interieurrenovatie van zowel woningen als kantoorruimtes en winkels. We luisteren naar je plannen, adviseren je over je opties en staan je bij in je keuze van materiaal, kleur en afwerking. Via een nauwkeurig plan vertalen we je renovatieplannen en zorgen voor een duidelijk overzicht van de werken.

We geven je stijladvies bij het bepalen van de gebruikte houtsoorten en andere materialen. Op die manier zorgen we ervoor dat de nieuw ingerichte ruimte in de stijl van je woning past of dat verschillende gerenoveerde ruimtes qua stijl een mooi geheel vormen.

Badkamerrenovatie

Zowel  het installeren en afwerken van maatkeukens als badkamers op maat behoren tot de knowhow van ons ervaren team.

We zorgen voor slimme oplossingen om de ruimte opnieuw in te richten en we maximaliseren je opbergruimte met perfect geplaatste maatkasten. Een goed doordachte opstelling van alle badkamermeubels geeft de ruimte onmiddellijk een ontspannen en stijlvolle uitstraling.

Onze badkamers worden op maat gerealiseerd, waarbij we gebruik maken van kwaliteitsvolle materialen. Of je nu droomt van een moderne of klassieke badkamer, we zorgen voor een badkamer die voldoet aan jouw wensen en tegemoet komt aan je dagelijks comfort en welzijn.

maatKeukens

Een maatkeuken is dé oplossing voor wie op zoek is naar een keuken die volledig is afgestemd op zijn of haar wensen, smaak en behoeften. Met andere woorden: een keuken op maat van jouw levensstijl.

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het samenstellen en installeren van maatkeukens. We werken steeds met hoogwaardige materialen en moderne technieken zodat jouw keuken er niet alleen prachtig uitziet maar ook uiterst functioneel en duurzaam is.

Naast de installatie van op maat vervaardigde keukenkasten zorgen we ook voor de afwerking van je kook- en eetruimte met gipsplaten, pleisterwerk, wandtegels, vloeren en zelfs schilderwerken. Zo krijg je een keuken die perfect bij je past en waar je jarenlang kan kunt genieten.

Werk met ons samen

Heeft je woning, werkruimte of winkel nood aan een grondige renovatie en herinrichting? Contacteer ons voor een afspraak en ontdek hoe we jouw renovatieplannen kunnen uitwerken.