kasten op maat

"Zeg vaarwel tegen rondslingerende spullen en hallo tegen een netjes opgeruimd interieur!”

Onze maatkasten worden met een oog voor detail volledig op maat vervaardigd. Of je nu op zoek bent naar een perfect ingerichte dressing, tv-meubel of andere ingebouwde kastoplossing, we zorgen voor kasten die aan al je wensen voldoen.

We begeleiden je bij elke stap, van materiaalkeuze tot  afwerking. We zorgen voor slimme opbergoplossingen die jouw beschikbare ruimte optimaal gaan benutten en vertalen jouw specifieke wensen naar een maatkast die perfect aansluit bij je interieur en levensstijl.

Stap 1

KENNISMAKING & ADVIES

Leg een afspraak met ons vast en we komen bij je langs om al je opties te bespreken. We overlopen samen je wensen, voorkeuren en noden, en bepalen het budget. Bovendien geven je praktisch advies over materialen, afwerkingen en kleuren, en wat er perfect in je woning past zodat je het maximum uit de beschikbare ruimte haalt.

Stap 2

materiaalkeuze & opmeting

Aan de hand van een uitgebreide collectie stalen van onze Belgische houtleverancier staan we je bij in keuze van materiaal, textuur, kleur en afwerking. We meten zorgvuldig alles op van een nauwkeurig uitgewerkt plan.

Stap 3

Plannen & offerte

We zenden je het opgemaakte plan per mail en bespreken telefonisch of per mail het ontwerp. Gaat het over een grotere renovatie dan komen we nogmaals bij je langs om alle plannen en ontwerpen samen met je te overlopen. Eventueel worden aanpassingen gemaakt. Vervolgens ontvang een overzichtelijke prijsofferte.

Stap 4

Installatie

Plan goedgekeurd? Dan plaatsen we de uitvoering op onze planning en verzorgen we de plaatsing van jouw maatkasten, schuifdeuren of meubilair op maat met ons team. Renoveer je het volledige interieur van je woning, kantoor of winkelruimte? Dan staan we ook in voor de afbraakwerken en plaatsen we vakkundig alle nodige gipsplaten, maatkasten en binnendeuren, ingewerkte elektriciteitsvoorzieningen, bepleistering, vloeren, wandtegels en schilderwerken.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Leg nog vandaag een afspraak vast voor een kennismakingsgesprek en ontdek wat we voor jou op maat kunnen uitvoeren.