HET TEAM ACHTER
DC-interieur

Anthony

Zaakvoerder

Louise

Mede Vennoot & Allrounder

Jij?

Solliciteer nu!

De sterktes van onze mensen

DC Interieur startte enkele jaren geleden als onderaannemer voor grote keukenwinkels. Door de jaren groeiden we snel uit tot een ervaren interieurbedrijf met een breed scale aan diensten. Naast het plaatsen van keukens en badkamers op maat zijn we ook gespecialiseerd in het zorgvuldig installeren van kasten op maat, dressings en schuifdeuren.

Vandaag de dag is ons team in staat om een volledige woning, kantoorruimte of winkel van alle houtwerk en andere inrichting op maat te voorzien. Met oog voor detail en kennis zorgen we voor hoogwaardige interieuroplossingen.

Onze werkregio strekt zich uit van de noordoostelijke kust tot de regio Brugge en Gent.

WIJ VULLEN ELKAAR PERFECT AAN

Onze teamleden vullen elkaar aan met een schat aan vakkennis en ervaring, waardoor we zowel kleine opdrachten als grotere renovatieprojecten volledig van A tot Z kunnen uitvoeren.

We hebben een vaste samenwerking met een Belgische houtleverancier, waardoor je als klant kunt rekenen op een ruime keuze aan kwaliteitsvolle en mooi afgewerkte houtsoorten en andere materialen. Heb je hulp nodig bij je materiaalkeuze of heb je vragen over de herinrichting van je interieur? Geen zorgen. We staan je bij met professioneel advies, zodat we samen tot een prachtig resultaat kunnen komen.

één aanspreekpunt voor jouw project

Bij ons is luisteren naar jouw wensen en het vertalen van je renovatieplannen tot een duidelijk plan en een perfecte installatie essentieel. Reken alvast op een vlotte opvolging van je project, waarbij elk teamlid een direct aanspreekpunt is voor al je vragen tijdens de werken.

We begrijpen dat renovaties soms overlast kunnen veroorzaken en daarom doen we er alles aan om dit tot een minimum te  beperken. We respecteren de aanwezige bewoners, we beschermen  doorloopruimtes en laten de werf netjes achter. Jouw tevredenheid en comfort zijn onze prioriteit.

voor wie?

< Particulieren

We verzorgen installaties van houtwerk en interieurrenovatie van diverse types woningen. Je kan bij ons aankloppen voor het plaatsen van een kast op maat of de volledige renovatie van alle houtwerk in je interieur. We voeren elk project uit met evenveel zorg.

Bedrijven >

Van het grondig opfrissen van je kantoor met bureau’s en maatkasten tot een complete herinrichting van je winkelruimte? We hebben ervaring in het herinrichten van verschillende soorten bedrijfsruimtes.

Werk met ons samen

Ben je op zoek naar een vakman met oog voor details en vlotte uitvoering?

Werk met ons samen en ontdek hoe wij jouw interieur voorzien van uitstekend en zorgvuldig afgewerkt maatwerk.